­

Vi har et stort kendskab til lokalområdet, hvilket kommer jer til gode, hvis I som pårørende skal planlægge en begravelse eller en bisættelse for en af jeres kære.

Tiden efter et dødsfald kan være svær at komme igennem som pårørende, derfor er det vigtigt, at bedemanden  formår at tage sig af alle de praktiske ting, der naturligt forekommer i forløbet, og tager sig af de pårørende.

Planlægning af begravelse eller bisættelse

Planlægningen af en begravelse eller en bisættelse er som regel hårdt og svært. Og som pårørende kan I stå i et vadested i en svær tid, hvor hovedet er fyldt med andre ting end praktisk papirarbejde og tilrettelæggelse af en mindeværdig og smuk ceremoni. Vi kan hjælpe jer, så der bliver taget hånd om det praktiske ifm. bisættelse og begravelse i Frederikssund, så I står tilbage med de opgaver, I foretrækker selv at klare.

I er også velkomne til at overlade hele planlægningen til os.

Det kan vi hjælpe med

Friis Begravelse vil som din lokale bedemand  være behjælpelige med en lang række opgaver, herunder rustvognskørsel, kontakt til præst, Begravelsesmyndighed, kirke og/eller krematorium, udfyldelse af papirarbejde, blomsterpynt til kiste/kirke, og meget mere. Vi står desuden til rådighed gennem hele forløbet, da der ofte opstår situationer, hvor I kan have brug for en hjælpende hånd.

Vi sørger bl.a. for:

  • Udfyldelse af relevante papirer
  • Påklædning og ilægning i kiste
  • Kørsel fra kapel til kirke i rustvogn
  • Blomsterpynt i kirken
  • Kontakt til krematorium eller kirkegård
  • Personlig assistance gennem hele forløbet
Har du spørgsmål? Ring til os 26820777

 

­